Tisztelt Tagszervező/Bróker Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az elmúlt évek tapasztalataira és igényeire építve az OTP Egészségpénztár, illetve az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. jelentős informatikai fejlesztést valósított meg annak érdekében, hogy az OTP Egészségpénztár Tagszervező Partnerei a szerzéseiket/beléptetéseiket naprakészen nyomon követhessék és online formában is elérhessék jutalék elszámolásaikat. A fejlesztés eredményeképpen létrejött a Tagszervező Portál, amely internetes felületen keresztül a regisztrált Partnereink közvetlenül elérhetik a számukra fontos információkat. A Pénztár a hozzáférés lehetőségét ingyenesen biztosítja Partnerei számára.

Az OTP Egészségpénztár Tagszervező portálja a szerződött partnerek számára csak előzetes regisztrációt követően használható. A Portál lehetőséget biztosít a használatra egyrészt a szerződött tagszervező cégek (főügynök), másrészt – korlátozott jogosítványokkal – az értékesítést végző alkalmazottak és alvállalkozók (ügynök) számára is. A főügynökök elérhetik a jutalék elszámolásokat és analitikákat, valamint monitorozhatják és elemezhetik alvállalkozók, munkatársaik tevékenységét is, míg az ügynökök online termékvizsgát tehetnek és naprakészen nyomon követhetik egészségpénztári szerzéseik folyamatát, ezzel is javítva az ügyfélkiszolgálás hatékonyságát.

A szerződött partnereink főügynök, illetve ügynök kapcsolattartók regisztrációja iránti igényüket a partner@otpep.hu e-mail-címen jelezhetik (tárgy: főügynök kapcsolattartó regisztráció, vagy ügynök kapcsolattartó regisztráció) a kapcsolattartó nevének, adóazonosító jelének és e-mail-címének a megjelölésével. A regisztrációt a Pénztár végzi el és a belépéshez szükséges adatok (elérési útvonal, felhasználó név, jelszó) e-mailben kerülnek megküldésre.

Amennyiben Ön már regisztrált Partnerünk, akkor a jobb oldalon található "Belépés" gombra kattintva léphet be a Portálra.


A Portál előnyei

  • a szerződött partnerek (főügynökök) monitorozhatják a Portálon a kollégáik, alkalmazottaik, alvállalkozóik egészségpénztári beléptetéseit,
  • a szerződött partnerek (főügynökök) bármikor letölthetik a jutalék elszámolásaikat és a hozzá tartozó analitikát,
  • a szerződött partnerek (főügynökök) követhetik a jutalékok kifizetésének menetét,
  • az értékesítést végző kollégák (ügynökök) online termékvizsgát tehetnek,
  • az értékesítést végző kollégák (ügynökök) naprakészen nyomon követhetik egészségpénztári szerzéseik folyamatát, ezzel is javítva az ügyfélkiszolgálás hatékonyságát.
  • elektronikus elérhetőség a nap bármely szakában, a gyorsabb kommunikáció és kapcsolattartás érdekében;

Tekintettel arra, hogy a Portálon olyan adatok érhetőek el, amelyek üzleti titkot, illetve pénztártitkot képeznek, a Pénztár a regisztrálási folyamatot olyan informatikai biztonsági megoldással valósítja meg, amely garantálja azt, hogy a hozzáférés kizárólag az arra feljogosított kör részére legyen biztosítva, valamint azt is, hogy https titkosított csatornán történjen meg a kommunikáció.

Amennyiben az Üzletkötő Portállal kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja munkatársainkat a +36 1 3666 555 telefonszámon (5-ös menüpont) vagy küldjön e-mailt a partner@otpep.hu címre.


Partnerség

Az OTP Egészségpénztár 310.000 főt meghaladó taglétszámát tekintve a legnagyobb egészségpénztár Magyarországon. A pénztártagok száma folyamatosan bővül és ennek sikeréből Ön is részesülhet. Ossza meg Ön is másokkal, hogy az OTP Egészségpénztárral milyen pénzügyi előnyökre tehet szert, vagy számolja ki Ön is a www.golyavaro.hu oldalunkon. A tagszervezéssel kapcsolatosan további információkat (aktuális akciók, oktatási anyag, szabályzat és prezentáció) az alábbi elérhetőségen talál.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és Ön is az OTP Egészségpénztár szerződött tagszervező partnerévé szeretne válni, kérjük, hogy jelezze ezirányú igényét a partner@otpep.hu címen vagy az ügyfélszolgálati telefonszámon (+36 1 3666 555 /5-ös menüpont/). Amennyiben további információra lenne szüksége, akkor is forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

 

template_error_txt
template-text
template-text